Kthehu lart
Mbylle

Marketing

GazetaExpress është sajti më i vizituar në trojet Shqiptare, por edhe në Ballkan - sipas www.Alexa.com

* Alexa është kompani e Amazon, e çertifikuar për matjen e vizitave të webfaqeve.

Prandaj nëse jeni të interesuar që mesazhin e biznesit apo organizatës tuaj ta përcillni tek miliona klientë potencial, ne e kemi bërë këtë shumë të lehtë.

Pozicionet reklamuese në GazetaExpress.com tani mund t’i zgjedhni me afate kohore për 1 javë, 1 muaj, apo sipas nevojës që keni (për mbi 500 mijë shfaqje).

Mjafton të vendosni se cila reklamë dhe në cilën Rubrikë u përshtatet më shumë, dhe të na shkruani në [email protected], dhe reklama juaj do të shfaqet Brenda 24 orëve. Kaq e lehtë është pra të reklamoni në portalin më të vizituar në Ballkan!

Reklama juaj shfaqet në ballinën e Gazetës Express. Ballina është kontakti i parë që lexuesi ka me faqen tonë, prandaj reklamimi në pozitat në Ballinë është zgjidhje ideale për ngritje të imazhit të organizatës suaj.

Baneri

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 3.00 € 300.00 € 1,200.00

Anësore

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 4.00 € 400.00 € 1,600.00

Billbord 1

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 4.00 € 400.00 € 1,600.00

Billbord 2

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 3.00 € 300.00 € 1,200.00

Katrori 1

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 1.50 € 150.00 € 600.00

Katrori 2

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 1.50 € 150.00 € 600.00

Katrori 3

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 1.00 € 100.00 € 400.00

Katrori 4

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 1.00 € 100.00 € 400.00

Billbordët tjerë

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 1.00 € 100.00 € 400.00

Katrorët tjerë

CPM Bazë Për 1 javë 100.000 Shfaqje Për 1 muaj 500.000 Shfaqje
€ 0.80 € 80.00 € 320.00

  • Për më shumë se 500,000 shfaqje, aplikohet 30% zbritje mbi CPM bazë.
  • Për Katror të Dyfishtë (300x600px) kushton 50% më tepër sesa çmimi për katrorin përkatës.
  • Për shfaqje në diasporë, aplikohet çmimi 20% mbi çmimin bazë.

Nëse keni buxhet vjetor të marketingut prej mbi 10,000 euro, atëherë na kontaktoni në [email protected] ose në 038 76 76 76.