Kthehu lart

Pamja e këtij super jahti do t’ju lërë pafjalë

Pamja e këtij super jahti do t’ju lërë pafjalë GazetaExpress

Jahtet janë një prej mjeteve që kushtojnë më shumë. Së fundmi dizenjuesi George Lucian ka projektuar një jaht, i cili ka një pamje që të lë pa fjalë.

Për të dizajnuar këtë jaht, ai është bazuar tek të dhënat e një anije kozmike aliene që pretendohet se ka rënë mbi Roswell pranë New Mexico në vitin 1947.

George Lucian e ka quajtur këtë super jaht "My Roswell’. Ai është i gjithi në ngjyrë gri dhe ka një pamje për të cilën mund të thuash se nuk ngjason me asnjë jaht tjetër.

Dizenjuesi George Lucian është shprehur më tej  se ky jaht do jetë "fjala e së ardhmes". Kujtojmë këtu se George Lucian është një prej dizenjuesve më të njohur në botë për jahtet dhe kjo nuk është hera  e parë që ai i lë të gjithë me gojë hapur me krijimet e tij.

Po ashtu mendohet se ky do të jetë jahti më luksoz në botë.

    Data: 12 Mars 2019 11:02
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera