Kthehu lart

Gjërat më të çuditshme që mund të shihni në avion

Gjërat më të çuditshme që mund të shihni në avion GazetaExpress

Trafiku ajror është rritur ndjeshëm vitet e fundit në nivel global, gjë e cila ka sjellë edhe rritjen e konkurrencës në treg, rrjedhimisht edhe ulje të çmimeve

Zakonisht, stjuardesat kujdesen që udhëtimi të shkojë pa asnjë problem, por ka raste kur nuk ndodh kështu. Dhe kjo, jo për shkaqe teknike apo turbulencash, por për shkak të pasagjerëve të “çmendur”.

Në galerinë e mësipërme mund të shihni disa nga ndodhitë më të çuditshme gjatë udhëtimeve me avion.


    Data: 11 Mars 2019 12:38
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera